divendres, 13 de març del 2009

Catalogat!


Vet aquí d'on sortia el quadre!
Això són apunts de classe: una persona que vé a fer de model perquè el dibuixin, i apa! tots a copiar! Allà on jo vaig, amb l'Isaac i abans amb en Fita, comences dibuixant-los en 30 minuts. El següent, en 20 minuts, i baixant... Fins que els copies en postures d'1 minut. La mar de divertit! i s'aprèn molt!

Aquests, en tot cas, són després còpies dels apunts, i el quadre anterior també. Aquests personatges estan enxovats en un marc de fotos: tots ells 'empresonats' en el seu estat d'ànim. Encaixats i catalogats! A dormir!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Les fomes resten tancades rera la reixa del temps. Ho han perdut tot. Només en queden pinzellades ràpides. Impressions en un minut, en EL minut. Còpies d'originals perduts per sempre, preservats de l'oblit per la teva mà hàbil. No m'apassionen, però gràcies a tu, encara son... Té mèrit.

BoNeT ha dit...

Bon marc per combinar els diferents colors i formats :-)

Albert Johé i Martí ha dit...

Guaita què hi ha darrera el finestral! Persones, colors i estats. Simplificació de la complexitat. Mínima expressió dels èssers. La rapidesa obliga a despullar-se del que sobra i resta només allò important.